Stressig dag!? JAA

Idag har jag o madde fixat o grejjat i matsalen med Modeshowen. jag tog med mig strålkastarlampa och ett vitt lakan för att testa lite snygga grejer till showen, you'll see then.. :D  BTW, har ett band nu... från fbg! LOVELY! :)
Vi har typ sprungit fram o tillbaka ASSTRESSADE, alla kunde känna det på vår aura ( haha ronjaaa:D ) ...

DESSUTOM så hade jag redovisning idag , om dödshjälp. men inte bara det!! Höll på igår massa med min powerpoint.. O jag är sämst på att regelbundet spara i programmen där jag gör arbeten! såå .. Kl 12 inatt så cpade hela datorn, fullständigt. Skärmen blev helt svart.. tänkte att den kanske skulle fixa sig under natten så jag stängde aldrig den. Satte kl på 5 men datorn dånade lika mkt o visade inga tecken på levnad. Var tvungen att starta om, var bara såå tvungen. Så kl 5 imorse gjorde jag om i princip hela mitt arbete. kul, nej?  
men redovisning hade jag o den gick bra! :) hoppas att ingen dog av uttråkning... men alla är så snälla så :) 

Känner att det börjar bli väldigt långt inlägg men har ju inte skrivit på några dar! :) Imorgon är den sista dagen i skolan då vi har lektioner, jag ska dock inte vara däär , haha! har tagit min sista hemarbetsdag - skööönt! :)
Fast är dock inte så skönt , för måste jobba intensivt i minst 3 timmar typ. har 2 recensioner o 1 uppsats o göra. BRA ERICA! =D

SEN E DT HELG! :) ska förmodligen te maddow imorn, vi ska te hstd o se bio:) lördag blir upp tidigt o jobba o kvällen me madde :D FEST ? :D hör av er ;)

Btw, så bakade jag kaka ikväll, ASGOTT RECEPT IAF :D dt är typ havregrynskaka me nougat på.In i frysen o mums! :)

Mycket gjort på hemarbetsdag?

image13image14
Jaha då sitter jag här hemma i soffan... Försöker plugga, men hittar hela tiden roligare saker att göra! hm typiskt.
Men jag gick faktiskt upp kl 8 (tuppe upp för det! :D ) Men var tvungen att kila iväg till skolan kl 10 ändå, för det är båtrace i skolan. Min båt lyckades inte speciellt bra, damnit. Menmen, någorlunda snygg är den iaf ! haha

Har tagit hemarbetsdag. Det är en sak som jag verkligen gillar med vår skola - vårt hus. Detta är min fjärde tror jag.. Men knappt lönt att ta någon mer nu, detta är sista veckan vi pluggar! ( shiet, helt ofattbart! )
Har faktiskt pluggat lite idag, o kl är ju bara kvart i tolv, så hoppas jag hinner klart! Imorn är det redovisning, lääskigt (!? ) .. Aja, gäller bara att jag kan min sak. I värsta fall får jag sitta o plugga hela kvällen med... Ska liksom iväg o jobba klockan 3. (Beranders färg, whowa )

Nu ska jag nog ta o plugga vidare! två timmar i sträck, kommer jag klara det? Hope so! :D
(haha jag använde ordet plugga typ 5 gånger.....! )

Shopping,shopping!

Sååå... då har jag just skickat in beställningen till Ellos. Fick barnbidraget för några dagarsen och gör slut på det lika fort + lite till... Men så kan det gå! :) Blev fullständigt förälskad i vissa saker, och då går det bara inte att välja bort nåt! Köpte bl.a dessa ursnygga skor som man knyter runt foten ;
image10

Gud.. jag måste vara shopaholic. Fick typ bråka med mamma för att kunna köpa skorna haha, hon ba "det är ju sjukligt". men men, mina pengar så hon kan inte göra nåt mer än att tjata! :) vadå skor använder man ju typ 365 dagar om året säger jag. Så vad är då fel med ett tiotal par skor? ;) nää juste!

Blev även en hel del bikinis! :D sommar 08 kommer bli NIICE.

För övrigt hittade jag en "dans-kurs" i sommar som e på 5 dagar på folkuniversitetet i hstd. Man lär sig jazz, balett, hiphop, break o street... ca 5 timmar om dagen.! läättt ? bara en 1000lapp -sjukt bra! :D SÄG TILL OM NI HÄNKAR! ! ! :)

Grrrrrr började snacka med en modell i förrgår...... RAOWRR säger jag bara..
dock är han 22 men det finns väl inga åldrar för msn? ;)
image11image12

Sunday, lovely sunday

Söndag, och guud vad jag älskar det. Gick upp kl 9, tidigt tycker ni, men rena drömmen för mig som går upp före sju varje morgon! Helgen har vart allmänt lugn, inte festat men vart en del med kompisar och jobbade lördagsmorgon. Försov mig också, deet var inte kul.

Igårkväll tog jag bussen in till stan, bara för en timma men det var Felicia värd! :) Träffade min älsklingsbella (a.k.a Kosovare) också. Just got to love her. Hon kommer alltid med solsken till mitt liv (:

Sedan hade jag kollat fel i busstidstabellen och missade bussen som jag skulle ta... Ajajaj, nästa buss skulle gå 5 timmar senare. Blev dessutom uppraggad av två 20+are som ville att jag skulle dra med dom upp på fest (såg deras polare på ballkongen ) dock var jag då i desperate mode för att hitta skjuss hem, plus att jag inte skulle följt med dem utan ngn kompis vid min sida.. 

Efter 50 kalla minuter i stan ( men träffade ju b.la jockesötnos! - bästa kompis) så fixade jag skjuss hem. Underbart muffe! :) blev dock 50 kr fattigare ,men dt var de värt.

Nu e kl halv 1 och snart ska jag ta bussen till min käre far i skrea så jag kan cykla till klitterbadet! Längesen jag simmade, har lite att ta igen! Kräver minst 1500 meter av mig själv idag som straff.

För övrigt står kärleken stilla (... som vanligt alltså..! ) men har ju mina underbara vänner som fyller mitt hjärta med kärlek i stället (: 

Modeshowen går som planerat ( men börjar bli stressigt?! ! ) för övrigt behöver vi dansare (elr vad som heeelst - beatbox, sjunga? ) som kan komma och göra ett nr mitt i showen! (på 3-8 minuter långt! ) SÅåååååå HÖR AV ER om ni finns där ute. 5e juni som sagt.

nee... Nu ska jag nog ta och städa mitt rum och stoppa lite mat i magen! :)

Bowling, bowling!

I fredags efter skolan bar det av till kära Falkenberg med klassen! Vi hade en timma till godo i stan, och jag o madde passade på att testa lite smink på kicks ( nejdå, absoluuut inte på oss själva... 8-)  ... ) , testa ut parfymer som vi gillar, brittans är fortfarande min favorit där.. samt prata med Atrium och Blue om modeshowen. Nu är alla affärer fixade, lovely lovely!! :)

Dessutom sa Ian på blue att när dom ska beställa in tjejkläder så vill dom ha VÅÅR hjälp att bestämma vad som borde säljas. Eftersom dom inte kan nåt av tjejmodet i sverige ( yep de är britter! ) weiiiiiii . Kanske detta även kan leda till ett extra jobb? hoppas hoppas!

Bowlingen gick super, säkert ett årsen sist! jag gjorde 125 som bäst på 1 serie.. är dt bra eller dåligt? well inte jättedåligt iaf! ^^

Sedan blev det EnTillPizzeria, deras mat är bara såååå bäst. Kycklingtallrik för min del (shiee, de blev mina sista pommes på ett bra tag! ) .. MUMS!

Här kommer en bild på sötixmadde! image8


music music

Sitter o letar låtar till showen. Fick hjälp av min spanske kompis Carlos... helt underbar är han! hittar alltid de bästa låtarna! ^^
Shit. Idag är det exakt 2 veckor tills det är dags! läskigt??

Idag hade vi möte med modellerna. var tvungen att sparka 10 st minst.. utav de som vi först hade frågat. kändes kanske fel men vad ska man göra? boys 2 men/ girl next door hade ju dubbelbokat det datumet! ^^
men nu är vi et asabra team på 18 pers! Hoppas att showen kmr att bli terrific.

Behöver ett Event mitt i showen , kan vara en dans, beatbox... elr vad som helst. In med förslag, och gärna in med frivilliga!!! (iof är jag själv stööört sugen på att sätta ihop en dans med några - men finns där tid? )
image7
Igår var pappa hos Cia (flickvän i onsala) de skulle fira att de har köpt hus ( Juste ! har jag inte berättat- hjortsberg! )
Well lika bra för mig, jag stack te gabbe o skulle låna en windows-xp skiva. Muffe va även där, han hade fått munsår den stackarn. Stannade o kollade film , var hemma kl 12. Men vafan, hade jag vart hemma hade jag ändå suttit vid datorn tills dess? Well hade pappa vetat hade han hackat mig. haha

Imorgon är dt fredag! Innebär soft dag i skolan + bowling & pizzeria me klassen + (FEST ? ) + åka till moooor!
Hon köpte godis till mig i danmark! MUMS :D hihi.

en fråga, skriver jag fööööör långt? well ni kan klaga i kommentarer ifalll ni vill, så ska jag göra inläggen kortare.. annars fortsätter jag som jag gör ;) Kommentarer i övrigt uppskattas! vill ha åsikter!! :)

False alarm

Mr x står o väntar i dörrkanten? Knappast.

Falska signaler, men sånt händer ju. I o för sig är jag inte kär, så fort skulle det inte gå. Men liksom, börjar man fundera om något... Tänker på det, börjar man även hoppas på det. Och ju mer man tänker på det, ju mer vill man ha det.

Att bli kär tar längre tid, det vet jag. Men gör hårt mot själen även före man blivit kär. Att förlora något som kunde skett.

Fast egentligen tror jag inte på det, Inte innerst inne. Sanningen är inte alls vad verkligheten visar sig. Eller har sanningen också förvridits? I så fall är ju alla ord.. alla tecken, bara lögner.


Kl är halv 2 på natten. Och nej det är inte så att jag har legat och funderat på kärleken, herregud, så mkt tid lägger jag inte ner - inte än.. Utan jag har ju tagit hemarbetsdag imorgon, så kan sova hur länge jag vill. Kollade nyss på det sista avsnittet av Andra Avenyn. Sjukt bra är serien, har inte missat ett avsnitt. Mycket saker hände. 1 timma långt var det också. Kommer jag klara av det sjukt långa uppehållet? well det är ju också ett tecken på att sommarn är nära.

Planering, planering!

Okej, jag kanske inte har nämnt det. Men jag är sämst på att planera.
O folk som tycker att jag är orgainserad - jag lovar er - det är bara utåt. hahaa inom mig är det oftast ren katastrof.

Igår när jag kollade i kalenern insåg jag att vi har exakt 2 veckor och 2 dagar på oss att bli klara med modeshowen. 2 veckor! ! Detta betyder att vi måste börja planera upp hur showen ska vara, typ nuuuu.

Imorgon får jag ta en hemarbetsdag så att jag kan bli klar med mitt dumma so-arbete om dödshjälp! Varför kunde jag inte göra so av detta istället? undra om det hade gått... haha!

I alla fall så behöver vi grymt mycket skön partymusik, så vi kan börja klippa ihop ljudet och börja testa med ljudanläggningen. Sååå - bara skicka på musik över msn, eller kommentera här vilka låtar som ni tycker absolut borde vara med. Vi vill ha DUNK DUNK DUNK DUNK. Det ska vara en shoow, med mycket fart och musik i.

Sååååå bara skriv på!! ^^ länkar till youtube funkar självklart helt utmärkt!


Nepp nu droppar håret och klockan tickar - ännu en dag i skolan väntar.

Bjuder på en ny bild också! :) image6

Small success leads to big success

Måndag morgon - engelska. Trodde jag höll på att dööööö. så segt, o så trött jag var :O  lärde mig ordet promotion. Har typ hört det men aldrig lagt in det i mitt personliga ordförråd, men idag kom det till användning! ;

Efter en seg ( men slapp ;D ) skoldag så drog jag in te staden med älsklingen.
Vi var tvugna att få kontrakten klara med alla affärer, shieee modevisningen e snart häär! Lite mer än 2 veckor kvar!!

Vi ville få med den nya kill-affären på gallerian, Blue. Har sett att dom har riktigt schyssta kläder där. Dock var det britter som höll i affären så vi fick ta hela vår resumé på en hackig engelska. Haha, yep, där ordet promotion passade bra in, haha. Vet inte om vi var väldigt charmiga eller om han tyckte synd om vår dåliga engelska,
men han ville vara med som en av affärerna på modevisningen! :)

Och boys 2 men / girl next door skulle höra av sig om hur det blir! Vero moda/jack n jones är med. Victoria of sweden är med. Och Atrium väntar vi fortfarande på svar, men han sa ju JA från början så det är nog lugnt.
Allt är prima ballerina! :)

Men det allra bästa var , när vi gick in och pratade med Ninin på Salong se7en!!  Vi pratade med henne i tisdags om att göra häftiga håruppsättningar på tjej-modellerna. Idag fick vi reda på att det skulle ta alldeles för mycket tid, samt att hon inte hade personal som räckte. DOCK erbjöd hon gratis Klippningar ( och färgningar!! ) till alla modellerna!!

Btw, så kaaanske det blir en show på kvällen också!! för allmänheten, så let me know ifall ni ska ha ticket. haha fin svengelska som vanligt! :) - blir på seven isåfan, o dt skulle va sååååå grymt. återkommer om detta...!

I alla fall så är allting helt underbart just nu!    --- DOCK ett liiitet snedsteg denna dag!

När vi skulle hem till gabbe o hämta min cykel så stannade vi där en stund. Grabbs som kollade på film, mys. MEN så missade vi bussen, med typ 30 sekunder!  Såå irriterande.... Maddes mamma var inte direkt glaaaaad när hon hämtade upp henne tre kvart senare.. fan synd om dig älskling :( hatar när föräldrar ska överreagera.

Hm.. vet inte vad som händer med Mr X. Men det återstår att se. Singel elr icke singel? hm thats the question. HAHa. x) ska hålla er uppdaterade ^^

Muy pronto - väldigt snart

Something is about to happen. Muy pronto.

Efter fem månaders singelliv är det något som knakar o spänner under marken. Som en vulkan som har legat tyst o väntat. Nu är det dags, nu händer det. Jag känner det, gör inte du?

Hm.. får se hur det går. Som Jeff buckley sjunger i sin låt ;

Well maybe I'm just too young to keep good love from going wrong.

För mina senaste förhållanden har ju vart åt helvete, faktiskt. Men det kanske inte har vart mitt fel, vad vet jag.

En kille som man blev kär i som visade sig vara som vilken jävla player som helst - tur att jag drog ut på det och att det inte gick längre än vad en kyss gör. Där var det i och försig absolut inte mitt fel att kärleken gick fel.

En idiot som är falsk som ett svin och sedan är otrogen. Kanske inte var mitt fel trots allt.

Och en kille där relationen inte kom längre än vad bisticket känns. Dock var jag lika kär som sommarblommorna blomstrade. Åldern funkade inte. Kanske inte var mitt fel heller.

Och en feg kille som inte vågar berätta för sina föräldrar om mig, och låter detta förstöra vårt förhållande. Kanske inte var mitt fel.

Eller en kille
som bara var ute efter sex, o vi kan ju knappast kalla det förhållande ens. Det kanske inte var mitt fel heller. Dock har jag ju gjort fel när jag skulle välja kille.

O sedan är vi tillbaka mer än ett år i tiden. Yep, nu har vi gått mer än ett år tillbaks o kärlekslivet har ju inte direkt vart lyckat. Men då var det faktiskt de, okej kanske inte sista tiden. Men förhållandet var bra.

Fast där stämmer dock jeff buckley's ord. Det var delvis mitt fel att förhållandet tog sitt slut. Och hans. Bådas.
Det är sådana fel man ska undvika, för vi hade verkligen ett bra förhållande. Tänk er, 8 månader.. Har inte ens kommit hälften med någon av de andra. Jävla idioter har jag vart med om.

Anyway så är något about to happen. Fin svengelska där. Mr X står vid dörrkanten o väntar.
Väntar på mitt svar. Jag vet att det är jag som är det avgörande. Undrar när dagen är kommen?


Muy pronto.. muy pronto.

Onsdagens konstiga äventyr!

Och så kommer vi till gårdagen, - kvart i tio cyklade vi iväg ( mamma hde hämtat bakelser + bord o sånt ) men stolarna glömde jag att ge henne! Så dom hängde jag över axeln - lite svårt men det gick!

När vi skulle åka under viadukten vid slätten så fanns där VATTEN. dt hade inte funnits kvällen före! =S Och det hade inte regnat. Vi trodde att dt skulle va max 15 cm och bestämde oss för att cykla igenom det med benen uppdragna. Jag hade liiite för mycket fart och massa vatten sprätte upp på mig. Dock var "pölen" ca 7 meter lång och cyklarna hann stanna innan vi var över! och inte bara det - i mitten av vattnet var det ca 50 cm djupt!! snacka om problem. Vid brist på stabilitet när cyklarna stannade hade vi ju bara ett val - att sätta ner fötterna.

yavisst, båda hade vita skor - fiiiiiint, nej. och BLÖTT. haha. i med skorna i cykelkorgen och trampa vidare! Att stå o sälja i sockar fick nog bara fler människor att bli intresserade - haha!

men problemen var inte slut där. ca 3 km senare - ungefär 150 meter från platsen vi skulle till! (alltså nästan precis framme! ) spricker vår påse som madde hade på styret!!! En papperspåse. Med vårt kassaskrin i botten + massa andra saker. PÅ TULLBRON! ahahaha. så massa mynt åkte ut över hela bron o en hel del andra saker. Jag skrattade så att jag fick tårar. BRA start liksom. Ett samtal till mamma och hon hämtade upp sakerna o vi cyklade vidare till torget. Sedan gick allt mycket mycket bättre! :)

ca 5 timmar senare packade vi ihop och hade tjänat in 850 kr. Men vi var tvugna att dra 300 kr för det som ingredienserna hade kostat ( jag veet - så stört dyrt! ) fast å andra sidan hade vi ju gjort 250 bakverk!
Allt blev inte sålt men lika bra för oss - haha!

Pappa hämtade upp sakerna och vi begav oss ut till affärerna för att skriva kontrakt! Dock var typ alla butikschefer borta just då och vi fick faktiskt bara påskrivet av Victoria of Sweden. Så ännu ett besök till stan med Madde inom kort! Självklart blev det hederslunch även under onsdagen. vår "lunch" - halv fem haha, bestod av kycklingrulle från EnTill som vi köpte med oss hem!

På kvällen följde jag med pappa för att gå på en husvisning. De har redan lagt bud på det. Kanske vi köper det! I hjortsberg btw. Dock är ett utav sovrummen ett rum som man måste gå igenom för att komma till nästa..

Det rummet som jag har gillat längst blev nu poppis bland alla ungdomarna, damnit! jag vill ju haa.. aja får se hur det blir!

image4 - Alla våra bakverk! dock dålig kvalité på bilden!

Slutet gott, alltet gott, Tisdag!

Igår stod vi på torget.... men före det hände en hel del komplikationer. JO det ska jag berätta ;

Under tisdagens stressiga timmar så stod vi och bakade från 17 till 21. (stressigt, jaa!) Mitt i allt var jag dessutom tvungen att cykla tillbaka till ica eftersom vi hade glömt vissa saker! (7-8 km extra där ja...!)
kl 9 drog vi in till stan för att äta kvällsmat (!) EnTill pizzeria självklart. Och självklart kycklingrulle med mixad sås. MUMS!

image5 - Maddes 3e kycklingrulle! (mina går inte ens att räkna...! ) GOTT VAR DET , och snygg är hon!

På vägen hem vid 22 hörde vi ljud från IP genom skogen... efter en tids tänkande beslöt vi oss för att sticka dit, trots att vi fröööös som fasen! Där träffade vi en del folk, skooooj :)

Väl hemma efter elva tiden satte vi igång och skrev kontrakt till de affärer i falkenberg vi ska visa kläder från under vår modeshow. (Måste erkänna att dt blev riktigt snyggt! ) Efter 12tiden somnade vi och halv 8 var jag vaken dagen efter! :)

Mycket att göra?

Puh.. Då är det mesta fixat. Imorse när jag kom till skolan hade jag så mycket att göra. Det var bl.a ;

· Dela ut kvitton till alla klasser om operation dagsverke (Insamling till barnen i Bolivia) √ klart
· Gå till Aage (Datoransvarig på skolan) och lämna in min dator för byte av tangentbord + prata om ett program som heter parallels. Dessutom installera om aMsn för att se om man kan få ordning på webcam vid konversationer. √ klart
· Ha möte med elevrådet om Operation dagsverke. √ Klart
· Fylla i blankett för omval av gymnasieskola (Jag Veet!! nu har det skett, jätteläskigt ) √ Klart
· Ta hit mamma till skolan för underskrift, (Jävla tanten på expiditionen gav mig fel lapp igår) √ klart
· Göra klart min båt i tekniken (vilket jag inte kommer att hinna med nu! ) -
· Skriva listor på alla som ska vara med i Min och Maddes modeshow. (dvs gå runt till alla 8-9 klassare) -
· Få resultaten av våra nationella matteprov + samt ha samtal om detta. √ Klart
· Göra muntligt nationella matteprov (hoppas att han inte väljer mig, jag pallar verkligen inte mer idag xD ) -

Och när jag kommer hem ;
· Sticka till Ica med madde och köpa massa bak-ingredienser. Samt snacka med chefen angående påsar till våra bakverk som skall säljas under onsdagen.
· Baka i typ 3 timmar med min älskling ; kladdmuffins, muffins, släta sockerbullar me vaniljkräm & Chocolate chip cookies.
· Fixa bord till morgondagen då vi står på torget och säljer. Samt fixa priser till bakverken osv. Göra blanketter.
· Titta på desperate housewives. (madde ville så gärna, men då kan jag se på andra avenyn, thaha! )
· Bara ta det luuuuuuuuuuuuuugnt!

Yep. och nu till gymnasievalet. Det är gjort, jag har verkligen lämnat in lappen. Jag kan bara inte fatta det!
Förstavalet före inlämningen var Samhäll-språk i Falkenberg. Nu är det mitt andrahandsval.
Iställlet ska jag gå på Sannarpsgymnasiet i Halmstad! Sp-profil europa! Läskigt eller vaad?

Aja hoppas jag blir nöjd med det! :) jag får ju i alla fall mina 4 månader i spanien. Och går allt enligt planerna så kommer jag få ett helt år. Hoppas! !

Juste, höll på att glömma. Operation Dagsverke är en organisation som hjälper länder i kris. För två årsen var dt t.ex Albanien. Iallafall, i år gäller det Bolivia, som ligger i sydamerika.

Jag o madde ska hjälpa till genom att sälja kakor osv (+ saft! ) på torget onsdag mellan 10-3 (ca! )
SÅÅÅÅ KOM DIT O KÖP OCH HJÄLP OSS MED INSAMLINGEN :)


La Vida de Cita

La vida de Cita. - Som jag egentligen tänkte heta som bloggnamn. Men kändes långt och svårt att minnas.
Cita's liv, beyyder det förresten. För det är ju det en personblogg är till för!

Så för att komma någon vart i att rota i mitt liv, så kan ni få en (lång) läsare nu...!

Om mig
Jag heter Erica Ivarsson, men på senare tid har jag valt att kalla mig själv Ericita. Det är spanskt och betyder "Lilla Erica". Anledningen till att jag valde det är för att jag är nästan alltid yngst i min omkrets.
Jag föddes en solig dag den 13 april 1993. När jag gick i sjätte klass fick jag erbjudandet om att hoppa över en klass.
Jag sa nej - ville inte sommarplugga. En vecka före sjuan skulle börja så hade jag ångrat mig, och vips, Plötsligt gick jag i åttonde klass istället.

Nu är det drygt en månad kvar tills nian är slut - och tro det eller ej, men jag vet fortfarande inte hur min framtid ser ut! Vaaad ska jag välja till gymnasiet? Tiden går och om några dagar måste jag vara helt säker.

Livet runt omkring.

Jag bor i en liten stad som kallas Falkenberg. Är ungefär en sån stad jag hade kunnat tänka mig att ha sommarstuga i, men inte mer än så. Mina föräldrar skildes när jag var nio så jag bor både i Heberg och i Skrea.

Jag har en rätt stor vänskapskrets men den som ligger mig närmst om hjärtat är Madeleine! Hon kan nog allt om mig utantill haha. Även nära vänner är Kosovare, Fredrika och Jocke!

Egentligen skulle jag kunna hålla på hela dagen med att berätta om mig själv.. Men gillar att stanna mystisk, så nu har ni fått en överblick!

För övrigt är jag en väldigt social, vågad, självgående, glad, kaxig och snäll person!

Ny på bloggen! eller är jag?

Ny, kanske man ska säga, eftersom denna bloggen äär ny. Men är jag ny bloggare?

Nej egentligen inte, för detta är egentligen inte min första blogg, har haft en sen två år tillbaka som jag gick in och checkade alldeles precis. Tog också bort den för övrigt.

Hm.. Tänkte att det var på tiden att jag skaffade mig en aktiv blogg, (som jag faktiskt kommer att uppdatera..! ) eftersom jag är en av de första bloggarna, men på den tiden hette det Dagbok, säkert fem årsedan.
Lite synd kanske att det har blivit så poppis nu, men eshh kanske bara bra det.

Har jag tur så finns det några som tar sin tid och läser om mitt liv!

image2

RSS 2.0