Nu flyttar jag!!

Har länge vart snack om devote.se och nu flyttar jag! nu har jag bestämt mig. Att göra en design här e näst in till helt omöjligt och dessutom får man inte samma kontakt med andra bloggare som man kan få på devote.se

Därför hänvisar jag er till www.ciita.devote.se

Ha trevliga lässtunder framöver!

Det lönar sig att stå för sina åsikter - och säga dem!

Ja, lite bättre blev det i alla fall. Skickade ett brev till SDR igår om att jag var så missnöjd med jobbet och berättade hur lång tid det tog för endast 106 kr. Nu har hon höjt lönen dessa veckor jag har vikariatet och jag fick även 50 kr extra för helgen som gått. Även om det inte var så mycket så känns det bra.

Har man några problem så ska man ta itu med dom. Har man en åsikt ska man yttra den. Det lönar sig, jag lovar!


 
Måndag förmiddag, elr lunch kanske man borde säga. Jag har just slagit in sista julklappen, har en liten sak som återstår till Ians föräldrar men det är inget stort! Ska baka det sista julgodiset idag, har lovat min moder. Osso ska jag bege mig in till stan senare eftersom jag lovat en god vän :)

För övrigt har jag nu fått låna en mobil av mammas sambo, Underbart! Med andra ord har jag nu SVENSK mobil, som man dessutom kan prata i! :D lovely.

Ha de bra o stå för det ni tycker!

21 dec - SNART julafton!

Hej gott folk! kl e strax 12 o jag e mucho trött. Gjorde klart utdelningen av reklamen idag. nåja. Regnade gjorde det också, wippie. Smarta jag tog papperspåsar o hängde på styret istället för att använda den där helvetiska vagnen jag inte ens hade användning för igår. ååhh..  en av påsarna gick sönder men det gick rätt bra trots allt! :)

Som sagt , igår tog jag ju med mig vagnen och det var inte så lyckat.. eftersm jag har pakethållare gick det inte att fästa den som man skulle.. så jag gjorde de jag kunde! efter bara 100 meter så hände det som inte fick hända.. jag skulle  svänga, samtidigt som jag ser en fin pöl på 1 meter bredd o jag får en snabb komisk syn i huvudet  . . gissa vad?

Eftersom jag svänger tål inte vagnen detta riktigt.. och den välter! MITT i pölen!! och utrustningen är ju inte heller något att skryta om. det som ska kallas för skynke/lock på vagnen sitter fast med urdåliga kardborreband och SJÄLVKLART åkte posten ner i vattnet. nåja. Det var ju inte all post som tur var. O dessutom använde jag aldrig den posten igår, så den hann ju torka tills idag. Men fett irriterad var man ju.

Imorgon är de måndag, o jag har näästan gjort klart alla julklappar. jag trodde att jag hade de, men har lite småfix kvar att göra. ledig imorn och tisdag.. det är helt sjukt för mig. jag har inte vart ledig 4 dagar i streck på flera månader..

Efter massa tvekandes med mitt hår började jag ikväll igen. Tror det blir löshår. men vet inte. ack de kostar ju också.. hm. juletider, inte bra.. får se,, får se! :)

åh, nu ska jag sova underbara 8 timmar, sedan äta en god frukost o sen får jag se vad morgondagen bjuder på. Än så länge har jag inget planerat o de känns (underligt men - ) underbart!

Dec - IM BACK!

Hej gott folk! Ser att ni har vart inne o kikat , och antagligen med besvikelse eftersom jag inte har skrivit. FÖRLÅT mig! Blev ett långt uppehåll. Kände att bloggen inte blev uppskattad så varför lägga ner själ i att skriva?

men kommentarer gör mig gott, ger mig motivation. Visa er! :)

SKa uppdatera er lite grann... trots allt två månadersen sist. Skolan går bra, slutade i torsdags o ska bli  sååå skönt med tre veckors ledighet. Har inte heller mkt att göra på jobbet så blir nog HELT ledig faktiskt..

DOCK har jag tackat ja till ett annat jobb nu, 5 veckor. Fattar inte hur jag kunde göra det. SDR, direkt reklam. Någon som hört talas om de? kanske sett den fina reklamen på bdb ? IAF, gör bara inte det. inte ens för att tjäna de lilla man får. Jag visste att de va skit o tänkte "esh pengar är pengar" . men seriöst nu vet jag hur många timmar man lägger ner på de. fick inte spec mkt denna gången o allt kmr gå på 4 timmar. gissa min lön? 106 kr.

Ska fan stämma dom jävlarna för barnarbete. haha. ne men får väl se hur det går dom andra veckorna, skulle få mer betalt då..

I hösten/vintern har de blivit mkt dans! jättekul. o till våren börjar jag i magdans igen vilket ska bli underbart skoj. Ska även börja street på PULS ist för hstd dansklubb då tiderna inte passar där längre.

Ne, nu ska jag fixa lite i mitt rum, ian kommer hem till mig snart! :) ska ge honom en lång skön massage, lyx för honom taha! Bjuder på en bild! :)

Jag o ella i vår loge till en dansshow på teatern.

HA en underbar jul! o gott nytt år! hör av mig snart igen!

RSS 2.0