Måndag - I´m BACK!

Jag säger med sänkt huvud att jag skäms över hur dåligt jag har uppdaterat bloggen. Troligtvis har jag tappat de tappra besökarna jag faktiskt hade förut. Anledningen att jag slutade skriva var för att tittarsiffrorna inte var höga nog för att orka skriva något. Anyway jag gör ett nytt försök! :)

Så.. Nästan en månad har gått. Och guuuud så mycket saker har hänt. Var ska jag börja? Jo.. Skolan har börjat. Jag går numera på Sannarp i halmstad! Mycket trevligt :) Mycket fliiickkooor. especialeee en mi clase. 27 tjejer och 1 kille.. Har jag vart med om något liknande? no way, har du? Jag längtade länge efter att börja gymnasiet och så.. men jag insåg nog inte då att gymnasiet = Sjukt jäkla mycket plugg.

Och min planerade taktik om att lay low i typ 1an för att sedan höja sig i 2an funkar ju inte när man får betyg kurs för kurs. Sååå det blir till att jobba hårt från start. kul..

Well, jag klippte aldrig håret, trots att jag var riktigt sugen! Dock ville jag fortfarande göra en förändring och gjorde håret mörkt! riktigt mörkt menar jag då! Faktiskt var det svart när jag var klar. Kolla själva ;

Jag klippte även håret. Det var jag dock inte lika nöjd med.. Bild på det en annan dag! I lördags var jag även på workshop i halmstad för salsa! Björn följde med mig, riktigt kul var det! Och vad kan vara bättre än att man har en sjukt grym dansare med sig? exactly what i needed. Båda var nybörjare och vi fick lite koll på olika danssteg. Ska jag fortsättta?

Well det hade jag gärna gjort, men det är så att jag (troligtvis) börjar magdans nu i höst. pretty awesome right? Totally excited! lookin' forward 2 it. ! Självklart fortsätter jag även troget med streetdansen!

U'll hear from me soon guys. Kommentera gärna om det är något ni vill att jag ska berätta mer om!
TJINGELING!

OJ, viktig detalj, JAG ÄR KÄR! :)

Fredag - jobbijobb

Wiho, fredag morgon o jag sitter vid datorn när jag absolut inte har tid! håret droppar och massa saker väntas att göra innan jag ska cykla iväg till jobbet... börja om 50 minuter? naa tror inte jag hinner haha.. Såå.. i veckan har jag inte gjort så mkt.. jobbat och sen dragit till playyan! i onsdags var jag med maddow på Tylösand. mycket trevligt. MIN FAVORITKILLE krönades där, o guuud silken kropp... men kmr man se honom igen? thats the question. För isåfall tänkte jag ta kort på honom o visa hela världen att SÅHÄR ska ni se ut killar! mwaha.. galet kanske...

På kvällen åkte jag hem till Kattis och vi hade det mysmys. stack till tylösand till bettans bar och lyssnde på en något weird Uggla. Yep, magnus uggla. men det var trevligt! :) Under gårdagen gjorde vi massa sake, t.ex som åka till Tropik Center. fyfan jag kmr drömma madrömmar om dom ÄCKLIGA STORA SPINDLARNA: fyffaaasiken..
FInns svarta änkan i sverige förresten?

nedu... nu skall jag försöka bli klar... MADDE, jag vill träffa diiiig <3

Btw, skall jag göra håret såhär ; ?????????
Tjingeling!

RSS 2.0