hemma sjuk

jaahaapp... kände att jag får väl göra ett inlägg dårå :)

Är hemma o sjuk sen jag fick åka hem från skolan igår.. men det är extreeeemt tråkigt och jag hoppas att jag kan vara tillbaks imorn..

för övrigt ska jag nog börja sälja biljetter åt memo, låter bra.. nästa event blir halloweendisco på corner med två dansgolv denna gång. :) sounds good..

Annat att tillägga är att jag nu söker bostad i halmstad, på riktigt. Dock blev jag besviken efter mina första försök. insåg att på hemnet.se kan man endast köpa lägenheter, och det är ju inte det jag är ute efter utan hyresrätter.. vilket var omöjligt att hitta. hmm (? ) fattar inte..

Annat att tillägga är att viggo sa att de brukar hyra ut deras källare, så ev kanske det blir där jag flyttar in i vinter!

nu skall jag gå o packa min väska, skall till mor ikv. blir väl förhoppningsvis lite matte gjort också, prov på fredag, ackack!

kanske får man ett besök av min älsklig också, who know!! :)

Mån- ta bort bloggen?

Jag har inte speciellt många besökare. Fast iof skriver jag inte så ofta, har ju vissa perioder ibland. Dessutom gör jag inte speciellt mycket reklam för bloggen. Men ändå ? känns liksom lite meningslöst på nåt sätt, fast på ett sätt är det ändå kul att ha kvar den.

Vad tycker ni?

För övrigt festade jag i fredags, första kvällen på länge länge. Var med Bella o massa folk. Träffade biffen för första gångn, de va rätt ballt. elr så, vi hade en del att snacka om ju. x) ian var i getinge, och sedan i hstd på zorro. På disco som ajg egentligen skulle vara så va han det. aja nån av oss dansade iallafall ^^

I lördags var jag med min älskling, myyys. :D stannade till söndags kväll. Har vi ens umgåts så länge i streck? alltid är det ju något som avbryter. Hade dock magknip på lördagskvällen och hela söndagen fram till två. men förutom de va de underbart.

Nu har jag dö mkt plugg. verkligen dö mkt. på onsdag ska novell + två novell analyser vara klara. hoppas jag fixar det. x)
Nog bäst att jag slutar sitta här då!

RSS 2.0