Ingen BH på 2 dar

När man är hemma och sjuk får man chansen att göra sådana saker som man annars inte tillåter sig själv. Jag har inte dragit upp rullgardinen, bäddat min säng eller städat på två dagar. Men jag har inte heller sminkat mig, fixat mig eller duschat på två dagar. ( okej duscha gjorde igår morse, men då hade jag faktiskt bestämt mig för att gå till skolan trots extrem förkylning - vilket mor sedan sa att jag inte borde göra)

Men most of all, jag har gått utan Bh. Konstig känsla är det men nu har jag blivit van, guuud vad skönt det är. Fast å andra sidan har jag ju inte gjort någon ansträngande aktivitet - förutom gå upp o ned för trapporna förstås..

Så visst, jag hade väl kunnat gå utan BH till vardags - men vill jag då ha två studdsande aladåber så fort jag ska göra något? ne jag tror jag föredrar att ha dom på plats.

Så what else.. mr X var hos mig i Tisdags, tror jag smittade honom med min förkylning, men än har det inte gett några tecken på de... Imorn får jag träffa honom igen, åå guuud vad lätt man kan sakna någon.. Helt sjukt! Det har faktiskt inte gått mer än 3 dagar utan att vi har träffats - på mer än en månad! holy macaroni!

Well, förutom smutsigt hår och papperskorgen full av snytpapper så har jag massa plugg också. men jag har faktiskt vart duktig och gjort klart matten idag plus engelska upg! :) GRATTA MIG DÅÅRÅ, jag som e så lat xD

Idag drömde jag en sjukt konstig dröm. Och den va verkligen bara såååå weird. Men de va en kille  i drömmen som jag bara måste identifiera med någon i verkligheten. god this killing me. Hoppas han dyker upp så drömmen makes sence. Och ja - jag tror på sån "skit". Liksom horoskop.

TJINGELING!

Kommentarer
Postat av: Anonym

orrka..

shit inte BH på två dagar vem fan bryr sig?

vaddå mr X, kan d inte ta lite mer ord från Blondinbella! LOL PÅ DIG!

2008-09-05 @ 23:55:25
Postat av: Ericita

hoppsan, någon som är lite sur. läs inte då? ;)



Och ursäkta men du har lite fel. Mr X har jag använt redan före blondinbellas tider, om du vill kan du få kolla i mina privata dagböcker som jag har hemma från 5an och 6an så ska du få se att jag skrev Mr X.



dessutom ska jag påpeka att det är vääääääääldigt känt och författare ute i USA/storbrittanien har använt det i flera år. ta t.ex författaren Louise Rennison som skrivit georgia nicholson-romanerna.



men visst, det är ju kul att du tror att BlondinBella har hittat på allt, som att hon är den enda som skrivit dagbok. FNYST.

2008-09-10 @ 20:25:11
URL: http://ericita.blogg.se/
Postat av: Anonym

varför använder du mr x ens? x) du har ju redan uppgivit honom som ian förrut

2008-09-10 @ 22:48:02
Postat av: Ericita

Ja, jag vet att jag har skrivit Ian och jag antar att folk förstår. Men vet inte, kul grej liksom, får mer innebörd. Dessutom hade jag skrivit att jag skulle träffa ian kanske det framstod som en vän, vad vet jag ^^ mr x har större kraft nu såhär i början:)

2008-09-12 @ 22:02:25
URL: http://ericita.blogg.se/
Postat av: Ericita

För övrigt har jag aldrig skrivit något i bloggen om att jag och just IAN har blivit tsm utan det är väl mer om man känner mig Irl som man vet om det.

2008-09-12 @ 22:03:45
URL: http://ericita.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0